Vrient Worden?

Oh kom op, we weten allebei dat je graag langskomt ;-)

Jij bent iemand die het warm krijgt bij alleen nog maar het gevoel van het bezoeken van een tof concert of evenement. Of het nu rock, trance, reggae of iets totaal nieuws is, dat maakt voor jou niet uit. Muziek is wat de klok slaat en jij bent iemand die dat een warm hart toedraagt en dat maakt ons natuurlijk meteen vrienden. Maar heb je ook weleens nagedacht over het worden van onze VrienT? Voor een klein bedrag steun je Gebouw-T, de evenementen in Bergen op Zoom en omgeving en uiteraard krijg je daar super toffe voordelen voor terug. Denk aan gratis toegang tot concerten en je krijgt de mogelijkheid om bij speciale interviews te zijn van jouw favoriete artiesten.

Waarom vrienden worden?

  • Je houdt van muziek en deelt dit graag met andere
  • Gebouw-T vind je (stiekem) erg leuk
  • Je ontvangt hele fijne voordelen, zoals gratis kaarten of speciale meetings
  • We doen niet aan automatisch verlengen. Elk jaar een nieuw aanbod.

Vrijblijvend meer informatie

Blijf geen kennis, word vrienT!

Word jij ons VrienTje, VrienT van T of misschien wel onze Best Friend? Door een eenmalige aanschaf ben je tot en met het einde van het jaar verzekerd van toffe voordelen.

Cadeau?
Wil je een pakket graag als cadeau weggeven? Laat het even weten via info@gebouw-t.nl, dan pakken we het samen verder op.

* De gratis tickets voor de geselecteerde events zijn niet overdraagbaar naar een andere maand.
** Twee tickets per geselecteerde event zijn beschikbaar en niet apart in te leveren. Daarnaast zijn de tickets niet overdraagbaar naar een andere maand.
*** Alle prijzen zijn inclusief BTW, eenmalige aanschaf en geldig tot en met 31-12-2023 (Na aankoop wordt het lidmaatschap niet automatisch verlengd. Wij nemen contact op!)

Hier mag je naartoe