T-Strijd 2021

Schrijf je in voor 1 januari 2021

T-Strijd is dé muziekwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer!

Inschrijven 2021

De 10e editie van T-Strijd en een bijzondere! We beperken ons niet meer tot enkel bands. Elke live-artiest mag zich aanmelden; solo, als duo of als volledige band. De enige voorwaarden zijn: je maakt eigen muziek, je kunt het live brengen én je woont in West-Brabant, Zeeland of (regio) Antwerpen. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer. Op dit moment zijn de inschrijvingen voor T-Strijd 2021 geopend! Wil jij meedoen aan dit muzikale avontuur en kans maken op toffe prijzen? Schrijf je dan voor 1 januari 2021 in!

Nederlandse bands: inschrijving gesloten

Belgische bands: inschrijving gesloten (via VI.BE)

Praktisch
Er zijn 3 voorrondes, een halve finale en een finale. Elke voorronde kiest de jury een winnaar die direct doorgaat naar de finale. Het publiek stemt haar favoriet per voorronde naar de halve finale. Daar strijden 3 acts voor de laatste ticket tot de finale. Alle finalisten ontvangen dan al een dag studiotijd. In de finale zijn er twee winnaars: de jury bepaalt de jurywinnaar en het publiek de publiekswinnaar! De data van de voorrondes en finales worden op een later moment bekendgemaakt.

Hall of fame

T-STRIJD 2020
Jurywinnaar: LÖNA
Publiekswinnaar: Urban Graveyard

T-STRIJD 2019
Jurywinnaar: Moonbeast
Publiekswinnaar: PsySo

T-STRIJD 2018
Jurywinnaar: Love Couple
Publiekswinnaar: The Havanas

T-STRIJD 2017
Jurywinnaar: MacSwordfish
Publiekswinnaar: The Vision of Johanna

T-STRIJD 2016
Jurywinnaar: Archont
Publiekswinnaar: Rocket Balloons

T-STRIJD 2015
Jurywinnaar: The Girl Who Cried Wolf
Publiekswinnaar: The Circle Remains

T-STRIJD 2014
Jurywinnaar: Men On Wire
Publiekswinnaar: Dear moM

T-STRIJD 2013
Jurywinnaar: Collapsing New People
Publiekswinnaar: Infinite Mind

T-STRIJD 2012
Jurywinnaar: Noble Tea
Publiekswinnaar: June