Verhuur

Jouw event bij Gebouw-T? Dat kan!

Gebouw-T is niet alleen een poptempel. Je kunt bij ons ook terecht voor je bedrijfsfeest, een seminar in een losse setting, openbaar debat, een schoolfeest, een originele productpresentatie, congres etcetera. Er zijn diverse mogelijkheden voor jouw evenement in Gebouw-T. Tevens kunnen we meedenken met de invulling van je evenement.

De volgende ruimtes hebben wij geschikt voor verhuur:

Rabozaal

Onze zaal heeft een capaciteit van 700 bezoekers, wanneer gebruik gemaakt wordt van zowel de zaal als het balkon. De zaal kan gevuld worden met maximaal 170 stoelen. De Rabozaal beschikt over alle hoogwaardige technische faciliteiten.

T-Up

Boven de foyer bevindt zich de ruimte waar in het weekend de artiesten eten, de T-Up genaamd. Hier kan op kleine schaal vergaderd worden. Het is een open niet af te sluiten ruimte. Er zijn hier standaard tafels, stoelen, beamer en geluid aanwezig, deze zijn zonder meerprijs te huren.

Oefenruimte & studio

Gebouw-T beschikt over twee oefenruimtes en een high-end opname studio. Klik op de links voor de verhuurmogelijkheden.

Daag elkaar uit met Quiz’M

Op zoek naar wat interactie tijdens je evenement? Daag elkaar uit met Quiz’M! Quiz’M is een gezellige muziekquiz die haar bezoekers uitdaagd maar altijd bedoeld is om te entertainen. Met grappige en breinbrekende vragen testen ze de muziekkennis van je bezoekers. De quiz is naar wens aan te passen op jouw evenement. Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Uniek feest met silent disco

Silent Disco is zoals de naam al zegt: een stille disco. Bezoekers horen via een koptelefoon de muziek. Echter kan men via die koptelefoon een keuze maken uit één van de drie kanalen. Zo kan het zijn dat de ene naar top 40 hits luistert, terwijl de andere los gaat op dance. Dit kan zeer grappige taferelen opleveren. Klik hier voor meer informatie over Silent Disco

Neem contact op

Er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw event vorm te geven in Gebouw-T. Wil je er een artiest bij, ben je op zoek naar een geschikte cateraar of wil je graag dat er iemand mee denkt over de invulling van je evenement? Bij Gebouw-T leveren we hiervoor de juiste expertise of we regelen het voor je. Bel ons via 0164-253122 om een afspraak te maken of stuur een mail naar info[at]gebouw-t.nl