Werken bij Gebouw-T

Traineeship programma, stageplekken en vrijwilligers

Vacatures

Traineeship programma

Heb jij je studie (bijna) afgerond en wil jij je verder ontwikkelen binnen een van de vakgebieden podium- en evenemententechniek, eventmanagement, marketing & communicatie of hospitality? Theater De Maagd, poppodium Gebouw-T vormen samen de nieuwe podiumkunstenorganisatie van Bergen op Zoom en worden ondersteund door partners CURIO, TAIT en Siemens. Ga jij geen uitdaging uit de weg en vind jij het leuk om te werken de dynamische werkomgeving van een theater en poppodium? Dan is dit traineeship wellicht iets voor jou!

  • Binnenkort (september/oktober) start de tweede wervingsronde!

Stage lopen

Het is mogelijk om bij Gebouw-T stage te lopen. Wij hebben de volgende stagevacatures:

Vrijwilligers

Gebouw-T is hoofdzakelijk een vrijwilligersorganisatie, er werken ongeveer 160 vrijwilligers. Zij zijn onder andere werkzaam tijdens concerten en dance-events achter de kassa, garderobe en bar. Tevens zijn er vrijwillige DJ’s, promoters en fotografen. Wil jij graag bij onze vrijwilligersclub? Op dit moment hebben we onder andere de volgende vacatures:

Staat jouw ideale vacature er niet bij maar wil je toch graag aan de slag bij Gebouw-T? Mail ons dan op medewerkerszaken@gebouw-t.nl, dan bekijken we samen de mogelijkheden!