Silent disco

Uniek feestje met de silent disco

Elk feestje thuis of op een bedrijf is eigenlijk altijd hetzelfde. Je gaat aan een statafel staan, neemt een bitterbal en je bent naar de muziek aan het luisteren terwijl je een beetje babbelt. Hier en daar wordt er nog een dansje gewaagd, maar daar blijft het dan ook bij.

Je wilt meer en een mooier feestje en daar kunnen wij je bij helpen. Hoe? Kies voor een Silent Disco. En wat moet je hiervoor doen? Niet veel. Voor het gemak hebben we alles even op een rij gezet.

Wat krijg je?
Je krijgt natuurlijk koptelefoons tot je beschikking met de daarbij behorende bekabeling, zenders en andere apparatuur. Een uitleg zit er ook bij en als het nodig is kan je altijd extra informatie ontvangen. De spullen zijn 24 uur voor je beschikbaar en als je de spullen langer wilt behouden, dan kan dat met 50% korting. De sets zijn gemakkelijk aan te sluiten op DJ uitrusting, mobiele telefoons, laptops en tablets.

Hoe werkt een Silent Disco?
Het magische feestje dat je Silent Disco heet is eigenlijk niet zo lastig. Je krijgt drie kanalen tot je beschikking. Per kanaal kan je bepalen wat er gedraaid wordt. Je kan zeggen dat je drie dj’s met verschillende voorkeuren van muziek wegzet. Natuurlijk kan je ook drie laptops aansluiten met per laptop een aparte playlist van bijvoorbeeld Youtube of Spotify. Natuurlijk krijg je van ons een uitleg met daarin hoe alles in elkaar te zetten en hoe alles aangesloten moet worden.

Ik wil graag een Silent Disco thuis hebben of op mijn bedrijfsfeest, wat nu?
Geen probleem natuurlijk. Je kan zowel op je eigen feest thuis of een bedrijfsfeest deze unieke gebeurtenis laten komen. Waar je uit kan kiezen zie je hieronder:

Pakket A: € 185,- (incl. BTW. Excl. € 250,- borg )

Dit pakket bestaat uit:
– 32 koptelefoons
– 3 zenders met bekabeling
– 24 uur beschikbaar
– Zelf ophalen en terugbrengen

Pakket B: € 239,- (incl. BTW. Excl. € 250,- borg)

Dit pakket bestaat uit:
– 64 koptelefoons
– 3 zenders met bekabeling
– 24 uur beschikbaar
– Zelf ophalen en terugbrengen

Pakket C: € 305,- (incl. BTW. Excl. € 250,- borg)

Dit pakket bestaat uit:
– 96koptelefoons
– 3 zenders met bekabeling
– 24 uur beschikbaar
– Zelf ophalen en terugbrengen

DJ’s, muziek, aankleding en dergelijk moeten zelf geregeld worden. Dit kan ook door ons gedaan worden, maar dan worden er meer kosten berekend. Aanvragen is mogelijk door dit duidelijk te vermelden in de aanvraag.

Aanvragen
De aanvraag is natuurlijk vrijblijvend en bij de aanvraag zit extra informatie. Hoe vraag je het aan? Door ons te mailen: info@gebouw-t.nl. Ook voor vragen zijn we daarop bereikbaar.