Vrijwilliger worden

Maak de beste events mee met de leukste artiesten en krijg er ook super veel voor terug

Waarom vrijwilliger bij Gebouw-T worden?

Heb jij een passie voor muziek en hou je van gezelligheid? Wil je een kijkje achter de schermen bij een poppodium en gelijk een bijdrage leveren aan cultuur in Bergen op Zoom? Wellicht dat vrijwilliger worden bij Gebouw-T dan iets voor jou is!

In ruil voor jouw inzet krijg je gratis toegang tot concerten en evenementen bij Gebouw-T. Je doet werkervaring op en je kan deelnemen aan diverse (werk gerelateerde) cursussen zoals BHV en sociale hygiëne. Daarnaast is je vrijwilligerswerk een leuke manier om je sociale netwerk te vergroten. Voor jou en je collega’s worden er jaarlijks leuke activiteiten georganiseerd zoals een vrijwilligersbarbecue, nieuwjaarsborrel en diverse andere activiteiten!

Wat mag ik als vrijwilliger bij Gebouw-T doen?

De drijvende krachten achter Gebouw-T zijn de 150 vrijwilligers die zich op diverse manieren inzetten voor het podium, voor én achter de schermen! Dit kan zijn voor, tijdens of na een evenement. Er zijn diverse functies te vervullen. We hebben de volgende vacatures open staan: dj, schoonmaak, eventmedewerker en PR&Marketing.

Wil jij weten op welke toffe manieren jij kan bijdragen aan de muziek in Bergen op Zoom en omgeving? Of het nu als barmedewerker of lid van het Marketing team is? Stuur een mail naar floor@gebouw-t.nl of stuur een WhatsApp naar Floor: 06 – 10 05 43 42. Zij zal dan vrijblijvend contact met je opnemen.

VRIJWILLIGE VERHALEN

VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2018: CAROLINE

Daar sta je dan, het ene moment in de zaal en het andere moment op het podium met een mooie cheque en bos bloemen in je hand! Caroline Korver werd tijdens de vrijwilligersborrel van Gebouw-T in het zonnetje gezet. Deze vrijwilliger zet zich hard in voor het Bergse poppodium en dat was voor haar collega’s genoeg reden om haar te benoemen tot ‘Vrijwilliger van het jaar’.

 

 

 

Welke functie ga jij Rocken?

Zoals je al hebt gelezen hebben we een groot vrijwilligers team, maar deze is nooit groot genoeg. Wij willen jou in ons vrijwilligersteam, waarom? Om de simpele reden dat wij weten dat jij een gave toevoeging ben voor ons (Vrijwilligers)team en stiekem weten we ook dat jij een groot hart heb voor muziek en cultuur in Bergen op Zoom en omgeving. Check daarom hieronder alvast de diverse functies die jij kan invullen.