Hoe kom ik bij Gebouw-T?

Kom lekker met de fiets of te voet!

ONS ADRES

Wilhelminaveld 96 – 4611 WJ Bergen op Zoom

KOM TE VOET OF MET DE FIETS

Gebouw-T beschikt over meer dan voldoende fietsenstallingen voor de deur. Kom je met de trein? Op station Bergen op Zoom huur je eenvoudig een OV-fiets.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Bergen op Zoom heeft een treinstation met directe verbindingen naar Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam en Vlissingen. Via een overstap op Roosendaal reis je ook gemakkelijk vanaf Breda, Tilburg en Eindhoven. Bekijk hier alle informatie.

Lopen vanaf NS station Bergen op Zoom:
Loop rechtdoor de stationsstraat in. Vervolg de weg en loop de winkelstraat in tot aan de Grote Markt. Aan het einde van de Grote Markt rechts de Fortuinstraat in. Vervolgens rechtdoor Steenbergsestraat in. Aan het einde links de Westersingel op.

MET DE AUTO

Let op: De meeste navigatiesystemen komen uit aan de achterkant van Gebouw-T. De ingang van Gebouw-T is echter aan de kant van het Wilhelminaveld / Westersingel.

Vanuit A58 Roosendaal:
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom. U neemt dan afslag nr. 27 richting Bergen op Zoom Noord/Centrum. Voeg in op de Randweg noord/N259. Vervolg de weg richting van Gorkumweg en van Konijnenburgweg. Sla linksaf en vervolg de weg op de van Konijnenburgweg. Sla linksaf de Westersingel op.

Vanuit A4/A58 Goes-Antwerpen:
Neem op de A58 afslag 28 Bergen op Zoom
Sla linksaf naar de Rooseveltlaan. De Rooseveltlaan gaat over in de Erasmuslaan. Einde weg bij stoplichten rechtsaf naar de Antwerpsestraat. Bij volgende stoplichten linksaf naar de Auvergnestraat. Bij volgende stoplichten (links ligt het Geertruidaplein) rechtsaf naar de Westersingel.

De entree naar Gebouw-T (Wilhelminaveld) is alleen voor voetgangers en fietsers toegankelijk. Parkeer uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen.

PARKEREN

Dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn Mineurplein, Geertruidapleinen Noordzijde Haven.

Routebeschrijving vanaf Mineurplein:
Loop rechtsaf de Westersingel op. Neem de eerste straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

Routebeschrijving vanaf Haven Noord:
Loop via Moeregrebstraat linksaf de Westersingel op. Neem de tweede straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

Routebeschrijving vanaf Geertruidaplein:
Steek de Van Konijneburgweg over richting Westersingel. Neem de vierde straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.