T-Sessie

De broedplaats voor nieuw talent!

T-SESSIE

De T-Sessies zijn een natuurlijke broedplaats van nieuw talent. Veel muzikanten staan te trappelen om door te spelen, maar een podium ontbreekt. Speel je een instrument, zing of rap je en wil je graag een keer met anderen spelen onder leiding van ervaren muzikanten? Kom dan langs bij de all-round jamsessie van Gebouw-T: T-Sessie. Er worden verschillende stijlen gespeeld, zoals blues, funk, pop en rock. Iedereen is welkom om mee te spelen, gevorderd of beginnend! Uiteraard ben je ook als bezoeker van harte welkom om de bands te ondersteunen en aan te moedigen of gewoon simpelweg te genieten van de muziek!

Hoe werkt het? Gewoonlijk opent de huisband de sessie met een of twee nummers. Wanneer deze klaar is kun je je opgeven bij de sessieleider of de leden van de huisband, die maken dan een indeling van de opgegeven muzikanten en nummers die gespeeld gaan worden. We proberen iedereen die zich opgeeft ruimte te bieden om op te treden. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk mag je mensen meenemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Op de Facebookpagina van de T-Sessie vindt je een lijstje met nummers die vaak gespeeld worden, maar dit zijn ze echter niet allemaal. Er zijn ook mappen met teksten en akkoordenschema’s van liedjes die de huisband kan spelen. Je kunt ook zelf een ander nummer inbrengen, het is wel handig als je daarvan een akkoordenschema meeneemt. Naast bestaande nummers hebben sinds kort ook een “vrije jam” ingebouwd. Aan de hand van een aantal akkoorden schema’s spreken we een tempo en een feel af en gaan we los! Kortom, het is een sessie waar iedereen, zowel de beginnende als de gevorderde muzikant aan zijn trekken kan komen!

Klik hier voor onze facebook pagina.

 

Onze huisband bestaat uit:

Loek Verlaan/Monique de Bruin: Zang

Maxim Slock: Gitaar

Kai Liem: Toetsen

Frank Dries: Basgitaar

Herman Bierhuizen: Drums

Steven Dietvorst: Saxofoon