Beat the DJ

Dé vetste DJ contest van West-Brabant

Wat is Beat the DJ?

Beat the DJ is dé DJ contest van Bergen op Zoom en omgeving. Opkomende DJ talenten krijgen de kans om zichzelf te bewijzen met hun DJ skills en krijgen daarnaast tijdens hun deelname intensieve begeleiding van de jury. De voorrondes zullen plaatsvinden in diverse locaties en de finale is in Gebouw-T. Nadat de laatste editie in 2017 werd georganiseerd, is Beat the DJ nu weer terug van weggeweest!

Wie organiseert Beat the DJ?

Beat the DJ is opgezet door Gebouw-T. Nu hebben jongereplatform Young Creations en Gebouw-T de handen ineen geslagen om Beat the DJ samen terug op de kaart te zetten. Onder de jongeren schuilt er namelijk veel DJ talent die zo een podium kunnen krijgen en de kans om zich door te ontwikkelen.

Voor wie is Beat the DJ?

Beat the DJ biedt opkomende DJ talenten uit de regio West-Brabant om zich te bewijzen met hun DJ skills. Of ze nou house, electro, dance, hardstyle of een andere stijl draaien: iedereen is welkom om zich aan te melden. Tijdens deelname kunnen de deelnemers niet alleen laten zien wat ze kunnen, ze krijgen ook extra support van de juryleden om hun DJ skills naar een level hoger te tillen.

 

Kunnen deelnemende DJ’s ook iets winnen?

Zeker! Naast dat ze een ervaring rijker zijn, zijn er ook diverse toffe prijzen te winnen. Bijvoorbeeld:

  • Een plek in regionale programmering. Wie weet waar jij binnenkort op het podium staat te draaien!
  • Een cursus om je nog verder door te ontwikkelen van gegeven door een van de professionele juryleden.

Hoe werkt Beat the DJ?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via een aanmeldformulier. Aanmelden voor deelname aan Beat the DJ kan zodra aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Je bent minimaal 14 jaar.
  • Je woont in de regio West-Brabant.
  • Je mixtape is maximaal 20 minuten.
  • Je kan omgaan met cdj’s of xdj’s.
  • Je kan omgaan met Pioneer en Rekordbox.
  • Je moet beschikking hebben tot een usb stick voor cdj’s of xdj’s.

Heb je vragen over een van de voorwaarden? Stuur dan een mail naar youngcreations@gebouw-t.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 augustus 2022. Dan gaat de jury in beraad en word er bepaald wie er naar de voorronde mag! De voorrondes vinden dit jaar in ieder geval plaats bij Café Geen Flauw Idee en De Fabriek in Bergen op Zoom. De finale is in Gebouw-T.

Meld je hier aan