Beat the DJ

Dé vetste DJ contest van West-Brabant

Wat is Beat the DJ?

Beat the DJ is dé DJ contest van Bergen op Zoom en omgeving. Opkomende DJ talenten krijgen de kans om zichzelf te bewijzen met hun DJ skills en krijgen daarnaast tijdens hun deelname intensieve begeleiding van de jury. De voorrondes zullen plaatsvinden in diverse locaties en de finale is in Gebouw-T. Nadat de laatste editie in 2017 werd georganiseerd, is Beat the DJ nu weer terug van weggeweest!

Wie organiseert Beat the DJ?

Beat the DJ is opgezet door Gebouw-T. Nu hebben jongerenplatform Young Creations en Gebouw-T de handen ineen geslagen om Beat the DJ samen terug op de kaart te zetten. Onder de jongeren schuilt er namelijk veel DJ talent die zo een podium kunnen krijgen en de kans om zich door te ontwikkelen.

Voor wie is Beat the DJ?

Beat the DJ biedt opkomende DJ talenten uit de regio West-Brabant om zich te bewijzen met hun DJ skills. Of ze nou house, electro, dance, hardstyle of een andere stijl draaien: iedereen is welkom om zich aan te melden. Tijdens deelname kunnen de deelnemers niet alleen laten zien wat ze kunnen, ze krijgen ook extra support van de juryleden om hun DJ skills naar een level hoger te tillen.

Kunnen deelnemende DJ’s ook iets winnen?

Zeker! Naast dat ze een ervaring rijker zijn, zijn er ook diverse toffe prijzen te winnen. Bijvoorbeeld:

  • Een plek in regionale programmering. Wie weet waar jij binnenkort op het podium staat te draaien!
  • Een cursus om je nog verder door te ontwikkelen van gegeven door een van de professionele juryleden.

Hoe werkt Beat the DJ?

De inschrijvingen voor Beat the DJ 2022 zijn inmiddels gesloten! Van de aanmeldingen is een selectie gemaakt en zij krijgen de kans om zich te gaan bewijzen tijdens een van de voorrondes. Van de deelnemers per voorronde zal er een publiekswinnaar gekozen worden en een jurywinnaar.