Locatie Livestream
Datum vr 02 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Storytellers, een nieuwe intieme concertavond op vrijdag 2 april. De eerste editie online op onze stream maar later weer met live publiek, gewoon zoals het hoort. Samen naar de mooiste liedjes en verhalen luisteren door talentvolle singer-songwriters. Knisperend haardvuurtje erbij, kopje warme choco en/of glaasje whisky en genieten maar! De eerste editie met: Elly Kellner, Phemian en all dogs go to heaven.

Elly Kellner maakt melodische sad songs die voelen als een zachte, warme fluister in je oor. Kellner serveert melancholie met een snuf radicale eerlijkheid en dat allemaal op een gitaar met slechts vier snaren. Ook Phemian is erbij, zij maakt soulvolle folk-pop met invloeden van blues en jazz. Verwacht close-harmony vocals, cello, viool en ukelele. Tot slot: met roots uit hardcore-punk en emo slaat all dogs go to heaven een brug tussen dromerige melodieën en oprechte teksten.

Vrijdag 2 april om 20.30 uur live op www.gebouw-t.nl/live en Facebook Live. De livestream is gratis te bekijken met een mogelijkheid om te doneren.