De nieuwe southern jam sensatie uit Europa

2020 begon goed voor Leif de Leeuw band. Leif de Leeuw werd voor de 5e keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist. Zanger/gitarist Sem Jansen werd winnaar van muziekprogramma ‘Hit the Road’ en het nieuwe album ‘Where we’re Heading’ werd ook bijzonder goed ontvangen. Hoog tijd om die nieuwe plaat te promoten!

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een compleet nieuwe sound, niet alleen door de veranderde stem van Sem Jansen maar ook omdat de band nu met 2 drummers en een toetsenist speelt. De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos. Bezetting: Leif de Leeuw – gitaar, Sem Jansen – zang/gitaar, Willem ‘t Hart – toetsen, Boris Oud – bas/zang, Tim Koning – drums en Joram Bemelmans – drums.

Er is een mogelijkheid om te doneren. Dit komt ten goede aan het poppodium en alle betrokken ZZP-ers die het juist nu nodig hebben.