Mindervaliden

Gebouw-T is toegankelijk voor de mindervalide bezoeker. Er is een lift aanwezig die zowel naar de benedenfoyer als de bovenfoyer (oefenruimtes/studio) gaat en vanwaar het balkon te bereiken is. De zaal is gelijkvloers. Gebouw-T beschikt tevens over een mindervalide toilet, deze bevind zich bij de vrouwentoiletten.

We hebben geen speciale vaste rolstoelplaatsen. In plaats hiervan bepalen wij per concert wat de meest geschikte plek voor rolstoelgebruikers is en wanneer nodig reserveren wij die. Het is dan niet mogelijk om op een andere plek te staan. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat je goed zicht op het podium behoudt.

Bij uitverkochte concerten hebben wij plaats voor 5 rolstoelen. Geef daarom voorafgaand aan het kopen van het ticket door dat je per rolstoel naar Gebouw-T komt via info[at]gebouw-t.nl. Alleen dan kunnen wij een plek voor je garanderen. Zorg hierbij altijd dat je op de avond van het concert op tijd aanwezig bent.

De lift is ook te gebruiken door standaard elektrische rolstoelen. Mocht de rolstoel significant groter zijn, neem dan even contact op via info[at]gebouw-t.nl; dan kunnen wij bepalen of de rolstoel in de lift past en of er eventueel voor een vervangende rolstoel gezorgd moet worden.