Bereikbaarheid & Parkeren

Adres:
Wilhelminaveld 96 – 4611 WJ Bergen op Zoom

Let op: De meeste navigatiesystemen komen uit aan de achterkant van Gebouw-T. De ingang van Gebouw-T is echter aan de kant van het Wilhelminaveld / Westersingel.

MET DE AUTO

VanuitA58 Roosendaal:
U neemt de A58 richting Bergen op Zoom. U neemt dan afslag nr. 27 richting Bergen op Zoom ¨C noord. Voeg in op de Randweg noord/N259. Weg vervolgen naar Randweg west. Neem op de rotonde de derde afslag richting Boerenverdriet. Sla rechtsaf richting Zoomdam en vervolg de weg naar Burg. Stulemeijerlaan. Aan heteinde rechtsaf Westersingel op.

Vanuit A4/A58 Goes-Antwerpen:
Neem op de A58 afslag 28 Bergen op Zoom
Sla linksaf naar de Rooseveltlaan. De Rooseveltlaan gaat over in de Erasmuslaan. Einde weg bij stoplichten rechtsaf naar de Antwerpsestraat. Bij volgende stoplichten linksaf naar de Auvergnestraat. Bij volgende stoplichten (links ligt het Geertruidaplein) rechtsaf naar de Westersingel.

De entree naar Gebouw-T (Wilhelminaveld) is alleen voor voetgangers en fietsers toegankelijk. Parkeer uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen.

PARKEREN

Dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn Mineurplein, Geertruidapleinen Noordzijde Haven.

Routebeschrijving vanaf Mineurplein:
Loop rechtsaf de Westersingel op. Neem de eerste straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.
Routebeschrijving vanaf Haven Noord:
Loop via Moeregrebstraat linksaf de Westersingel op. Neem de tweede straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.
Routebeschrijving vanaf Geertruidaplein:
Steek de Van Konijneburgweg over richting Westersingel. Neem de vierde straat links en loop schuinrechts het Wilhelminaveld op.

TE VOET

Vanaf NS station Bergen op Zoom:
Loop rechtdoor de stationsstraat in. Vervolg de weg langs V&D de winkelstraat in. Loop de winkelstraat door tot aan de Grote Markt. Aan het einde van de Grote Markt rechts de Fortuinstraat in. Vervolgens rechtdoor Steenbergsestraat in. Aan het einde links de Westersingel op. Wilhelminaveld is de 3e straat rechts.