FAQ kaarten

Ik heb mijn tickets niet ontvangen
Het kan goed zijn dat je tickets in je spam folder terecht zijn gekomen. Vind je ze daar ook niet, stuur dan even een mailtje naar info[at]gebouw-t.nl met je naam, emailadres en transactie nummer. Het transactie nummer staat op je bankafschrift. Je kunt ook altijd je tickets op naam of op vertoon van het transactienummer afhalen bij de kassa op de avond van het evenement. Zorg dan wel dat je ID mee neemt.

Ik heb mijn tickets naar het verkeerde emailadres gestuurd.
Wanneer je de tickets naar een verkeerd adres hebt gestuurd stuur dan een mailtje naar info[at]gebouw-t.nl met daarin naam, transactienummer en het juiste e-mailadres waar de kaartjes naar toe gestuurd kunnen worden.

Ik kan mijn tickets niet downloaden via de site
Je kunt een email sturen naar info[at]gebouw-t.nl met naam, transactie nummer en e-mailadres wanneer je je tickets niet zelf kan downloaden. Wij zorgen ervoor dat ze als pdf naar je e-mailadres worden gestuurd.

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling gehad.
Wanneer je geen bevestiging hebt gehad maar de betaling wel gedaan is kun je een mailtje sturen naar info[at]gebouw-t.nl met je naam en e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat alsnog een pdf met je tickets naar je gemaild wordt.

Ik kan toch niet naar een concert, kan ik het geld voor kaartje terug krijgen?
Nee, helaas nemen wij geen tickets retour. Je kunt altijd proberen je ticket via www.ticketswap.nl te verkopen.