Gratis!
Locatie Markiezenhof
Datum za 09 dec'23
Zaal open 21:00
Aanvang 21:00
Genre Rock

Een week vol gitaren moet natuurlijk ook een echte Pub Night hebben met de beste gitaristen. Ook dit jaar is er daarom weer een gratis te bezoeken pub night tijdens de Guitar Week. 

Deze keer zal De Graankelder (de kelder van het Markiezenhof) dé plek zijn om de beste bands in Bergen op Zoom te zien. De volgende bands komen gratis voor jou spelen;

Stella
De Amsterdamse band Stella brengt hun 90’s rock-, zeroes pop- en shoegaze inspiraties bij elkaar tot een geheel eigen sound die de band zelf omschrijft als “soft-grunge”. Stella bracht onlangs hun EP I Love You

Mood Bored
Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indie-rock landschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

 

Guitar Week
De gitaar dag maakt deel uit van de Guitar week wat in Bergen op Zoom plaatsvindt van 8 december tot en met 14 december. Een vol programma met concerten van jong talent tot bekende grote namen en ook een speciale gitaardag om alle vragen te stellen aan de professionals. Bekijk onze Guitar Week pagina voor meer informatie.