Locatie Livestream
Datum vr 19 mrt'21
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Mazzy Nodigt Uit! Dé showcase van Bergs hiphoptalent. Met Mazzy, Akuma Jin, MoJo, 9one, Kenny Anders, Rio en Baws. Vrijdag 19 maart vanaf 21.00 uur op onze livestream via www.gebouw-t.nl/live en Facebook Live.

Tolga Korkmaz, beter bekend als rapper Mazzy, bracht eind vorig jaar zijn debuut ‘Donker’ uit, met o.a. singles ‘Voicemail’ en ‘Draai Door’, op alle streamingdiensten. Zijn soms humoristische videoclips (check ‘Waka’!) maakte veel indruk en ook bij FunX gaf hij een sterke liveset. Tolga is trots op Bergen op Zoom en laat dat maar al te graag horen in zijn raps.

Met showcase ‘Mazzy Nodigt Uit’ geeft hij in samenwerking met Gebouw-T jong talent uit Bergen op Zoom het podium. Met als eerste gast Akuma Jin. De 22 jarige studeert rap aan de rockacademie in Tilburg. Hij combineert donkere, alternatieve rap met anime en rock invloeden. De volgende genodigden, MoJo en 9one maakten vroeger samen muziek en hebben net de track ‘Rollercoaster’ uitgebracht. Rio is een opkomende artiest die zijn beats deelt via Instagram. Vorig jaar bracht hij het nummer ‘Telefoon’ uit. Kenny Anders maakt hiphop van poëzie, of poëzie van hiphop. Kenmerkend voor zijn stijl zijn poëtische teksten en vloeiende beats. Baws is tijdens ‘Mazzy Nodigt Uit’ de DJ.

Artwork: Frontlion