Locatie Livestream
Datum do 15 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Winson Blue is het nieuwe gezamenlijke project van zangeres/singer-songwriter Jaimy Versteeg, Producer/Gitarist Loek Maas en Bassist Karsten Staargaard. De muziek van Winson Blue is een mix van elektronische en organische klanken, van invloeden uit het verleden en het heden die op een heerlijke manier samenkomen. Moderne songwriting en composities gecombineerd met catchy vocals, rijke gitaargeluiden en begeleid door heerlijke harmonieën. Binnenkort kun je van Winson Blue verwachten dat er een aantal toffe nieuwe nummers uitgebracht zullen gaan worden.

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.