Locatie Livestream
Datum wo 21 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Waested is een soloproject van Fabian Houweling. Hij laat zichzelf beïnvloeden en inspireren door bands en artiesten als: Yungblud, Blink182, Simple Creatures, Linkin Park en nog veel meer. Door de vele soorten genres wisselt zijn stijl qua muziek best wel veel van alternatieve rock tot aan pop. Hij is in 2020 begonnen met dit soloproject om zijn muziek en emoties te kunnen uiten. Alle nummers die hij maakt hebben een best wel vrolijke beat maar dat is dan in combinatie met een gevoelige (emo)tionele tekst.

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.