Locatie Zaal
Datum za 16 okt'21
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Vive La Fête staat al jarenlang garant voor een opwindend muzikaal feest. Sinds 1997 brengt het duo Danny Mommens en Els Pynoo dansbare electro-rock, met een vleugje kitsch, met invloeden uit de new wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën. Op zaterdag 16 oktober 2021 komt Vive La Fête naar Gebouw-T!

In 2002 vindt een bijzondere ontmoeting plaats met de onlangs overleden mode-icoon Karl Lagerfeld. De King of Fashion is direct gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête. Hij nodigt de band uit om te spelen tijdens modeshows van Chanel in de grote modesteden Tokyo, New York, Milaan, Parijs en Berlijn. Sindsdien kom je Vive La Fête overal tegen: op festivals en op de catwalk, van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde.

Support: Light By The Sea

Light By The Sea is het muzikale project van Davy Knobel en Eszter Anna Baumann. Dit liefdeskoppel kiest ervoor om hun liefde en creativiteit te vereeuwigen op een prachtige plak vinyl. Light By The Sea is een mix van avant-garde- en folkrock met een pakkende popsfeer. Geïnspireerd door hun muzikale rolmodellen, brengen ze een uniek geluid in kaart van zelfontdekking en zelfrealisatie in hun artistieke rijk.

Light By The Sea brengt het “vergeten geluid” terug.