Locatie Zaal
Datum zo 21 aug'22
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Tickets:
Voorverkoop € 10.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Viva España! Op zondag 21 augustus 2022 staat Gebouw-T helemaal in het teken van de Spaanse cultuur en organiseert het poppodium een Spaanse feestmiddag op de dag dat de Ronde van Spanje Bergen op Zoom doorkruist. Tijdens de middag wordt een mooi programma gepresenteerd waarbij Spaanse muziek, drankjes en wielerfandom centraal staan. Er wordt samengewerkt met fietsenzaak Studio Velo.

Geen ‘karaoke’ op het liedje ‘Tequila’, maar echte Spaanse sferen proeven! Soms letterlijk, want de Vuelta en de betrekkingen tussen Bergen op Zoom en Spanje gaan gevierd worden. Natuurlijk met Sangria en heerlijke Spaanstalige muziek. Een feestelijke middag met livemuziek en live samen de finish kijken.

Livemuziek: Cumbia Chicharra
Sensuele cumbia, latin, Amerikaanse ritmes, urban en de popmuziek van nu. Goed kneden en je krijgt Cumba Chicharra. Zelf noemen ze het heerlijke, maar explosieve muziek, in de goede zin van het woord. Dat belooft knallen op de dansvloer. Echte Spaanse muziek, wat hoort bij een Vuelta feestje. O, trouwens ze komen uit Marseille (Frankrijk, dus niet uit Spanje), niet erg toch?

Dit programma is onderdeel van La Vuelta Holanda