Locatie Zaal
Datum za 02 jul'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy , Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op zaterdag 2 juli 2022 vindt de Van Halen + KISS tribute avond plaats. De Van Halen tribute band “5150” en de KISS tribute band “KISSterious” zullen deze avond beiden optreden. Het wordt een groot spektakel met de beste nummers van Van Halen en van KISS. Denk aan: Jump, Panama en Runnin’ with the Devil van Van Halen en aan Detroit Rock City, Sure Know Something en I Was Made For Lovin’ You van KISS. De beste albumsongs zullen op een indrukkewekkende wijze worden gespeeld, daarbij zal een spectaculaire lichtshow en bijpassende kleding zeker niet ontbreken!

Van Halen Tribute Band “5150”

Sinds het uitbrengen van hun eerste album heeft de band Van Halen aan de top van de internationale classic rock scene gestaan. Ondanks enkele bezettingswisselingen mag de band zich tot op de dag van vandaag in een ongekende populariteit verheugen.

Conrad Hultermans en Sebas Honing zijn beiden actief in totaal uiteenlopende en soms zelfs tegengestelde takken van muzikale sport, maar ze vonden elkaar in hun bewondering voor “King” Eddie. Samen kwamen ze op het idee om deze bewondering op het podium tot uiting te brengen. Ze vonden al snel medestanders in Frank Dries (basgitaar), Stefan Maas (drums) en Stan Verbraak (zang). Van Halen Tribute Band “5150” was geboren.

Omdat Conrad en Sebas niet voor elkaar onderdoen en elkaar steeds afwisselen en aanvullen, is 5150 in staat om de originele sound van vooral de eerste Van Halen albums zeer goed te benaderen. Het repertoire van 5150 is dan ook voornamelijk gebaseerd op het vroegere werk van de band, maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar latere albums.

 

 

KISS Tribute Band “KISSterious”

You wanted the best, you got the best! KISSterious  is de nummer 1 KISS -tribute wie je van alle KISS classics voorziet in full regalia en met alle special effects en personal acts die je verwacht! Elke show van KISSterious is een rock ‘n roll party. De setlist is gevuld met klassiekers als ‘Detroit Rock City’, ‘Deuce’, ‘I Love It Loud’ en natuurlijk all time favorites ‘Sure Know Something’ en ‘I Was Made For Lovin’ You’.

KISSterious shows komen met de originele pakken, platform boots en make up. De band gebruikt de officièle instrumenten en een compleet LED/verlichtdrumstel. Samen met rookbommen, vlammen, een flitsend KISS logo, sirenes, confetti en vuurwerk, een vuurwerklogo, sirenes, confetti en vuurwerk, een KISSterious show is er één om te onthouden!