Locatie Rabozaal
Datum za 08 mei'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Folk
Tickets:
Eenpersoonsticket € 13.25
Tweepersoonsticket € 26.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de nieuwe maatregelen vanuit de overheid moet het concert van Tommy Ebben wederom verplaatst worden. Nieuwe datum: zaterdag 8 mei. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

The Freewheelin’ Tommy Ebben – “Hard Times”. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

Singer-songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 80 jaar wordt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen – maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

📷: Lisa Maatjens

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.