Locatie Zaal
Datum do 01 jul'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege de aanhoudende maatregelen is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: donderdag 1 juli 2021. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

The Freewheelin’ Tommy Ebben – “Hard Times”. Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

Singer-songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 80 jaar wordt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen – maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

📷: Lisa Maatjens

 

Support: Johanna

Johanna, aka Hanneke van Andel – van Diepeningen, groeit op in de jaren ’80 tussen de lp’s van o.a. Bowie, Neil Young, Rolling Stones, maar ook die van uncle Bob (Dylan). Als liedjesschrijver  draagt Johanna haar visie uit, en zo blijkt The Vision of Johanna een logische keus voor een bandnaam.

The Vision of Johanna werd opgericht door Hanneke en haar man Arjan van Diepeningen en zag in 2006 het levenslicht. Vanaf die tijd heeft de band meerdere formaties gekend, dat heeft geleid tot een kleurenpalet van muziekstijlen. Het debuutalbum Mindrunning (Suburban Records 2011) werd door de media goed ontvangen en ze mochten het voorprogramma doen van o.a. Sabrina Starke en Douwe Bob.

In 2015 voegt Pascal Vermeulen (drums) zich aan de band en vanaf die tijd vormen hij en Arjan (bas) een solide fundament die grooved als een motherfunker. Met de komst van Pieter de Jong is de soulful popband compleet. Speciaal voor deze gelegenheid speelt Johanna solo, waar zij een aantal van haar soulful popnummers terugbrengt naar de basis.