Uitverkocht
Locatie De Maagd
Datum do 03 feb'22
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege de coronamaatregelen is dit concert verplaatst naar theater De Maagd. Kaartkopers ontvangen per e-mail bericht. Gekochte tickets blijven geldig.

Erik de Jong, alias Spinvis, is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Want, grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvis-album (7.6.9.6.).

Spinvis Clubtoer
Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit. Gelukkig staat Spinvis nooit stil en is altijd in ontwikkeling, een event waar jij dus bij wilt zijn.