Locatie Rabozaal
Datum do 03 feb'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 24.75
Deurverkoop € 26.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege aanhoudende coronamaatregelen is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: donderdag 3 februari 2022. Het wordt een reguliere staande show. Kaartkopers ontvangen per e-mail bericht. Gekochte tickets blijven geldig.

Erik de Jong, alias Spinvis, is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is. Want, grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit. Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvis-album.

7.6.9.6. verscheen op 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.