Locatie Zaal
Datum vr 07 okt'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre HipHop
Tickets:
Voorverkoop € 10.00
Deurverkoop € 11.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

SKRRT SKRRT, hét hiphop-event van Bergen op Zoom met enkel de hardste namen uit de scene. Artiesten Nobu, Manic verzorgen de kick-off van het evenement.

Van het zien van een vlinder als inspiratiebron tot ontpopping als eigenzinnige artiest. Nobu introduceert de muziekwereld met een sound die zich het best laat omschrijven als bitterzoete emorap naar Amerikaans voorbeeld. De uit Bergen op Zoom gekomen artiest gaat qua thematiek de emotionele kant op. In 2021 bracht Nobu zijn EP’s ‘Internet Love’ en ‘Controle’ uit, waarmee hij miljoenen streams heeft weten te werven. Met zijn zelf-opgebouwde fanbase komt de Brabantse artiest weer terug naar zijn thuisstad voor een niet te vergeten show.

Sinds het winnen van T-Strijd 2022 zet Manic een steeds diepere voetafdruk in de lokale hiphopscene. Met veel energie, emotie, maar vooral entertainment brengt hij het geluid van jongeren onder de aandacht. Met zijn laatste singles ‘RAMPAGE’ en ‘WHAT’S TRUE?’ luidt Manic een nieuwe periode voor hem en zijn fans in. Wie weet hoe de volgende stap voor de Bergse artiest eruit gaat zien?