Locatie Zaal
Datum do 04 nov'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Rats on Rafts is de constant evoluerende Rotterdamse New Wave band. Dat ze een band zijn die ontwikkeling niet schuwen blijkt ook uit de diverse ervaringen. In 2011 begon het al goed met aandacht bij De Wereld Draait Door en 3FM, waarna in 2015 een samenwerking begon met het Britse Fire Records. Hier vloeide toffe gigs uit op onder andere Best Kept Secret. In 2016 was er een samenwerking met De Kift en in 2018 ging de band mee met Franz Ferdinand in Japan. De meest recente evolutie is nu met het album Excerpts From Chapter 3. Twijfel je nog om te gaan? Stop daar dan mee, want dit is een band die je echt tof vindt.

Support: Roza Parks
Roza Parks klinkt alsof Ian Curtis PJ Harvey op de mond kust tijdens een schoolfeest, terwijl Foals de tent afbreekt met een DAF cover. Mooie omschrijving, maar benieuwd wat het is? Dan kom je gewoon langs!