Locatie Livestream
Datum do 13 mei'21

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

 

Ervaar op de T bij jou thuis, hoe? Kijk en luister naar RADIO OP DE T, hét programma dat jou toch dat festival gevoel geeft op Hemelvaartsdag. 

Al eerder is er helaas aangekondigd dat Op de T ook dit jaar niet doorgaat. Onze jubileum editie laat dus nog even op zich wachten, maar stil zitten doen we zeker niet. Op onze live-pagina kan je de uitzending volgen en mee doen met de show. De uitzending zit vol met heerlijke, échte Op de T muziek en win acties. Vergeet natuurlijk niet alle vrijwilligers die normaal gesproken actief zijn tijdens dit festival, net als de artiesten en andere betrokkenen. Ook zij komen langs in de uitzending. De muzikale optredens komen van The Vision Of Johanna, René Vriens en RommelHond. Eerstgenoemde speelden een heerlijk optreden in de stralende zon op de editie van 2019. In het laatste uurtje draait Waterput Swing als afterparty de lekkerste platen! Radio Op De T, donderdag 13 mei vanaf 17.00 uur gratis te volgen via www.gebouw-t.nl/live.

Fotomoment – in samenwerking met New York Pizza Bergen op Zoom
Heb jij alles klaargezet en luister/kijk jij mee met Radio Op De T? Dat is supergezellig en daar willen de presentatoren en andere luisteraars/kijkers natuurlijk graag van meegenieten. Maak een foto van hoe jij ‘Op de T’ aan het vieren bent en deel deze op jouw sociale mediakanalen. Maak gebruik van de hashtag #RadioOpDeT en maak daarmee gelijk kans op een toffe prijs. Je maakt namelijk kans op een cadeaubon ter waarde van €25,- die je in kan leveren bij New York Pizza in Bergen op Zoom.