Locatie Zaal
Datum za 04 jun'22
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Heavy , Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Update 04 juni: Helaas moet Drunktank vanavond afzeggen. Maar Punkrock Pile-Up gaat natuurlijk gewoon door!

Punkrock Pile-Up! De hardste punkbands op één avond! Voor de allereerste Punkrock Pile-Up pakken we groot uit met I Against I, Drunktank en Against Time. Voor een tientje ben je er al bij.

Tijdschema
20:30 – deuren
21:00 – Against Time
22:00 – I against I

I against I
Wat moet je nog doen als je met je punkband al je dromen hebt waargemaakt? Als je drie platen hebt gemaakt, honderden optredens hebt gedaan, en het podium gedeeld hebt met al je helden? Gewoon doorgaan natuurlijk! In 1994 werd I Against I opgericht in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam. Bob, Jasper en Ronald vinden een uitlaatklep in het spelen van uptempo, melodieuze punkpopliedjes. Drummer Bill Stevenson en Stephen Egerton van Descendents produceerden I against I’s debuutplaat Headcleaner, die met nummers als  Maybe Tomorrow en Nailed To The Floor geldt als een klassieker binnen de Nederlandse punkrock. In de jaren die volgden verschenen nog twee albums en talloze compilaties en was de band honderden keren te zien door heel Europa, onder andere met Undeclinable Ambuscade, Travoltas, Descendents, ALL, Pennywise, Heideroosjes, Bad Religion en Blink-182.

Against Time
Against Time is een band dat alles heeft: passie, melodie, een emotionele slag, intensiteit en natuurlijk geweldige liedjes. Dat dit feit is blijkt al snel na het ontstaan van de band. Begonnen in 1994 met covers van hun punkrock helden, starten ze al snel met het maken van eigen songs. De eigen liedjes waren een succes, want Against Time tourde heel Nederland door, waarna later België, de rest van Europe en ook Canada volgde.

Drunktank
Deze Haagse 4-delige band brengt snelle, melodische, 90’s sing-along skatepunk wat vooral doet denken aan Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands. Dit in combinatie met riffs en gitaarharmonieën met een ode aan de jaren 80 maakt de echte Drunktank sound. Sinds hun start in 2003 bracht de band vier EP’s uit en in 2010 het album “The Infamous Four”  met in 2019 het vervolg “Return Of The Infamous Four”. Hiernaast zijn ze ook al onder andere op de festivals Groezrock, Jera on air, Manchester Punk Fest en Brakrock verschenen.