Locatie Zaal
Datum za 05 feb'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht. Zodra je op je vaste zitplaats zit mag die weer af.  

De 24-jarige Pip Blom is al sinds 2012 bezig met het schrijven, opnemen en releasen van haar eigen indie rockliedjes. Vier jaar later kwam haar debuut-EP uit en ze blijft de hongerige internationale pers maar voeden met aanstekelijke singles. Ondertussen vroegen Franz Ferdinand, The Breeders en Garbage de band mee op tour. Ook rijgen ze airplay en livesessies op BBC 6 Music en Radio One aaneen. In 2019 kwamen nog meer dromen uit met de release van debuutalbum Boat, de felbegeerde spot op Glastonbury en een headlinetour door Europa, Mexico en de VS.

Nu is er ‘Keep it Together’, het eerste nummer van een nieuw album dat vergezeld gaat met een aanstekelijke video. Een belangrijk punt van alle nummers is de dynamiek tussen de zang van Tender en Pip. Broer en zus Blom zingen twee totaal verschillende stukjes, maar het werkt heel goed. Het geeft het geheel een zeer dromerige sfeer die lekker is na het krachtige refrein.

Tijdens de coronacrisis vertrok de band naar hun favoriete Big Jelly Studios in Ramsgate waar ze aan de slag gingen met het opnemen van hun tweede album gedurende drie weken met ingenieur Al Harle. Het resultaat ‘Welcome Break’ komt binnenkort uit en waar ‘Boat’ werd gerekend als een frisse, maar heerlijk onverschrokken game-changer, is ‘Welcome Break’ de zelfverzekerde oudere broer of zus die niet bang is om zich uit te spreken.