Locatie Livestream
Datum do 22 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Eind 2018 brengt een toetsenist vijf muzikanten uit Dordrecht en uit Wouw bij elkaar in de studio voor een eenmalige freestyle-sessie. Dit blijkt een gouden mix te zijn. Er klinkt een unieke pop-sound vanuit vijf verschillende muzikale smaken. De band Nova Novella is geboren. In 2019 werken ze aan een bescheiden repertoire van solide klinkende songs, stuk voor stuk organisch ontstaan. Iedere song staat op zichzelf met een eigen identiteit en verrast iedere keer. Altijd met een psychedelisch randje. Nova Novella vindt zich, door de organische aanpak, keer op keer opnieuw uit. Nova Novella popelt om de draad weer op te pakken, verder werken aan het repertoire en veel optreden. Krijg je de gelegenheid Nova Novella ergens te zien optreden, ga dat zeker doen. We zien elkaar in 2021!

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.