Locatie Rabozaal
Datum do 30 apr'20
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Genre Jazz
Tickets:
Voorverkoop € 10.00
Deurverkoop € 10.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

Dit concert is vanwege de maatregelen vanuit de overheid afgelast. Er komt geen nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Concertbezoekers wisten het al een paar jaar: Frank Montis (Hammond), Anton Goudsmit (gitaar) en Cyril Directie (drums) delen een voorliefde voor groovende souljazz gespeeld met een overdosis aan energie. Geen muzikale subtiliteiten of wonderschone klanken, maar onweerstaanbaar knallen, dat is het levensmotto van dit all-star trio. Rauw, opzwepend, dansbaar en feestelijk!

Die energie is inmiddels ook in een studio vastgelegd. Onlangs verscheen hun debuutalbum Taste Of Culture, met daarop tien eigen composities en een bewerking van songs van Stevie Wonder en Al Green.

Organist Frank Montis draait al lang mee in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij nog altijd regelmatig, tot voor kort was hij ook actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

Anton Goudsmit behoort al jaren tot de beste gitaristen van Nederland. Hij won de Boy Edgar Prijs, speelde met alles en iedereen (vroeger New Cool Collective, onlangs nog met BRUUT!), maar ook met eigen bands als Ploctones.

Cyril Directie is bekend van onder meer Kane, New Cool Collective, The Postmen en de tv-uitzendingen van Padoem Pats. Hij stookt vanachter zijn drumstel het vuurtje steeds overal opnieuw op. In dit trio wisselen ze klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield en Eddie Harris af met nieuwe eigen tracks en jams. Zolang het maar swingt!

ANY MINUTE NOW!
Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs!