Locatie Zaal
Datum vr 21 apr'23
Zaal open 20:00
Aanvang 21:00
Genre Pop

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, is een enorm getalenteerde zanger uit Vlaanderen die in 2016 echt in aanraking kwam met zijn muzikale passie. Op dat moment ontmoette hij de bekende Belgische producer Hans Francken en was het de start van een lange en succesvolle samenwerking. Zijn eerste single ‘Ik hou van jou’ was meteen raak en werd genomineerd als ‘Beste doorbaak’ bij Radio 2’s Zomerhit 2017. Dit bracht hem meteen als support-act tijdens de Nederlandse Tour van Clouseau en in het voorprogramma bij Niels Destadsbader in twee uitverkochte Sportpaleis shows.

Sindsdien is Metejoor druk geweest met het uitbrengen van muziek en met optredens. Hij stond afgelopen zomer op de grootste festivals in België en had voorafgaand een uitverkochte theatertour in de grotere zalen. Ook zijn aankomende theatertour in het voorjaar van 2023 is zo goed als sold-out! In Nederland was er o.a. al een succesvol concert in de Rotown en een uitverkochte show in de Mezz. Zijn debuutalbum ‘Metejoor’ werd gereleased in oktober 2021, kwam meteen binnen op nummer één in de charts, heeft inmiddels de platina status behaald en staat al een volledig jaar lang in de Belgische Top10. Hij werkte al samen met o.a. Emma Heesters, Babet en met Snelle voor zijn release ‘Kijk Ons Nou’. Zijn laatste single ‘Wat Wil Je Van Mij’  is onlangs uitgebracht en is een duet met de Nederlandse singer-songwriter Hannah Mae.

Met diverse awards op zak en uitverkochte tourshows, kondigde Metejoor onlangs zijn twee shows in Sportpaleis aan. Het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn succes in Nederland ook tot een grote hoogte zal stijgen. Vrijdag 21 april, halte: Gebouw-T in Bergen op Zoom.

DJ pre- & afterparty: Isa Belle
Ooit met 12 jaar oud begonnen in Gebouw-T, neemt de inmiddels 19 jaar oude Isa Belle niet alleen langzaam de Amsterdamse club-scene over, maar ook Utrecht & Haarlem. Ze is studerend op het conservatorium van Amsterdam als DJ/Producer en zal deze zomer haar eerste EP uitbrengen, zeker iemand om in de gaten te houden!