Locatie Zaal
Datum do 15 sep'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 32.25
Deurverkoop € 33.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

John Waite brengt zijn 40-jarige carrière naar Gebouw-T! De Britse zanger, bekend als frontman van The Baby’s en Bad English heeft gedurende zijn loopbaan talloze hits gescoord zoals Isn’t It Time en Everytime I Think Of You (met The Baby’s), Time Stood Still en When I See You Smile (met Bad English) en Missing You (als John Waite solo).

Met zijn talent voor power ballads en stadionrock was hij in de jaren 80 en 90 een vaste waarde in de muziekwereld. Met The Baby’s scoorde Waite in Japan, Italië en Duitsland maar vooral ook de Verenigde Staten grote hits. Vooral bekend zijn Isn’t It Time, Everytime I Think Of You en Piece of the Action.

Nadat The Babys in 1981 uit elkaar gingen, scoorde Waite in 1984 een nummer 1 hit in Amerika met Missing You. In 1989 vormde hij met onder andere ex-leden van Journey Schon en Cain Bad English. Het eerste (titelloze) album van Bad English bereikte de platina status, en met When I See You Smile scoorde Waite zijn tweede nummer 1 hit in Amerika. In Nederland werden twee grote hits gescoord van het tweede album Backlash, namelijk Straight To Your Heart en Time Stood Still.