Locatie Zaal
Datum do 15 sep'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

John Waite brengt zijn 40-jarige carrière naar Gebouw-T! De Britse zanger, bekend als frontman van The Baby’s en Bad English heeft gedurende zijn loopbaan talloze hits gescoord zoals Isn’t It Time en Everytime I Think Of You (met The Baby’s), Time Stood Still en When I See You Smile (met Bad English) en Missing You (als John Waite solo).

Met zijn talent voor power ballads en stadionrock was hij in de jaren 80 en 90 een vaste waarde in de muziekwereld. Met The Baby’s scoorde Waite in Japan, Italië en Duitsland maar vooral ook de Verenigde Staten grote hits. Vooral bekend zijn Isn’t It Time, Everytime I Think Of You en Piece of the Action.

Nadat The Babys in 1981 uit elkaar gingen, scoorde Waite in 1984 een nummer 1 hit in Amerika met Missing You. In 1989 vormde hij met onder andere ex-leden van Journey Schon en Cain Bad English. Het eerste (titelloze) album van Bad English bereikte de platina status, en met When I See You Smile scoorde Waite zijn tweede nummer 1 hit in Amerika. In Nederland werden twee grote hits gescoord van het tweede album Backlash, namelijk Straight To Your Heart en Time Stood Still.

Business Club invites!
De Business Club van Gebouw-T is een club van rond de 100 ondernemers die Gebouw-T een warm hart toedragen met liefde voor muziek, in de breedste zin van het woord. Daarnaast ondersteunen zij de maatschappelijke waarde van Gebouw-T. Namens de Business Club werkgroep van Gebouw-T worden alle ondernemers van Bergen op Zoom e.o. van harte uitgenodigd bij het Business Club event van John Waite op 15 september 2022, met een introducee. Dit is dé uitgelegen kans om onder het genot van een gratis welkomstdrankje in een warme, muzikale setting gebruik te maken van de connectiemogelijkheden die het poppodium ook biedt. Daarnaast vindt er een T-gesprek plaats met muziekjournalist Jean-Paul Heck en John Waite.

Wil je bij het Business Club event zijn? Meld je dan aan via https://bit.ly/3Rti5oi. Dan worden jij en je introducee aangemeld en ontvangen een ticket voor de show.