Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum zo 22 okt'23
Zaal open 14:00
Aanvang 15:00
Genre Jazz / Soul / Funk

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op dit moment zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor leden van JazzInside. De gewone kaartverkoop is uitverkocht

 

JazzInside bied jou een unieke jazzbeleving aan, waar je kan genieten van kwalitatieve muziek met gelijkgestemde jazzfans. Deze editie met:

Jan van Duikeren’s JVD4 Featuring John Engels

Maar liefst twee Edisons ontving trompettist Jan van Duikeren vorig jaar voor zijn veelgeprezen ballad album Short Stories met JVD4 en de strijkers van het Metropole Orkest. Een kroon op de samenwerking van deze vier musici van absolute wereldklasse, al is Van Duikeren, ( die zelf ook verantwoordelijk was voor een groot aantal composities),vooral blij dat het bij de opnamen gelukt is om de magie tussen de vier heren te vereeuwigen.

Alleen al het gerucht dat  Van Duikeren samen met  de inmiddels 88 jarige drumlegende John Engels, Karel Boehlee (piano) en Aram  Kersbergen (contrabas) de handen ineen sloegen zorgde in 2015 voor een uitnodiging van het befaamde Tokyo Jazz Festival en een Japans platencontract. Het zegt iets over de internationale status van de vier bandleden. De naam JVD4 is ook een Japans idee, vanwege de onuitspreekbare namen van het viertal.

Vorig jaar nog zorgde de uitvoering van Almost Blue met gast zanger Marcel Veenendaal, voor een muisstille Ziggo Dome. Maar waar dit dynamische kwartet ook speelt: Binnen mum van tijd is het publiek gegrepen door het speelplezier en de ongekende energie.

Op zondag 22 oktober bij Jazz Inside zal JVD4 een mix spelen van hun mooiste eigen composities, aangevuld met een aantal persoonlijke favorieten van de bandleden.

Kaartverkoop:
Alle leden van JazzInside hebben een mail ontvangen om een ticket te reserveren voor deze show. Wel lid, maar nog niet gereserveerd? Doe dat snel, want er zijn maar een beperkt aantal tickets. Nog geen lid? Bekijk de pagina van JazzInside.

Deze show is seated