Locatie Zaal
Datum za 26 jun'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een avond dat volledig in het teken staat van André Hazes, wie zou dat niet willen? Gebouw-T gaat op deze avond een bruine kroeg worden, waar André Hazes Sr graag had geweest.

Misschien wel de grootste (volks)zanger van Nederland, André Hazes sr, staat centraal op deze avond. Je gaat genieten van zijn grootste hits, meest gevoelige liedjes en zijn hoogtijdagen. Het gave van dit event is dat alles net even ‘anders’ is. De liedjes worden in een andere jas gestoken, want de muziek van Hazes leent zich goed voor alle soorten genres. Deze avond zullen twee acts de liedjes in die andere jassen steken.

Triple-B
Gestart in Putte en langzaam maar zeker aangevuld met bandleden uit omliggende plaatsen, zoals Hoeven. Triple B startte met Neder-Rock liedjes, maar ruilde dit al snel in voor echte blues muziek. En waar was Andre Hazes echt fan van? Blues Muziek! Een zeer goede act voor deze avond. Typische Hazes muziek, maar in de vorm van Blues.

Zangeres Nicole
Zichzelf begeleidend op haar gitaar neemt Zangeres Nicole je mee door Zuid-Amerika. Een soort tour van Andre Hazes langs de grote hoofdsteden van dit continent, langs Bogota en Buenos Aires. Benieuwd hoe de typische Hazes liedjes zouden klinken in die steden? Op deze avond beleef je het. En mogelijk dat je Nicole al vaker voorbij heb zien komen. Ze was onder andere leading lady naast Liesbeth List.