Locatie Rabozaal
Datum vr 22 okt'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Pop
Tickets:
Voorverkoop € 14.00
Deurverkoop € 15.00
Rabopas ticket € 12.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de verlenging van de maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst. De nieuwe datum is vrijdag 22 oktober, naar verwachting wordt dit geen corona-show dus beleef je dit concert staand met veel medemuziekfanaten in onze zaal. Om deze reden hebben wij ook de vroege en late show samen gevoegd in 1 late show. Gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Als een Zuidwester storm raast de formatie Flat Out al 25 jaar over het publiek in binnen-en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen. Vrijdag 22 oktober komen ze terug naar Gebouw-T. Deze avond is gegarandeerd één groot feest!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Blof, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi.

Bestel nú je kaartjes en wees er snel bij!