Locatie Livestream
Datum ma 19 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Wilde synthesizers, ruige beats en emotionele vocalen. Designer Violence is in 2018 ontstaan uit inspiratie door de 80’s en 90’s underground hebben Nina een Tessa een rauwe eigen sound gevonden met een gezonde dosis eigenzinnigheid en activisme. Hun confronterende en uitdagende performance maakte Designer Violence keer op keer een gedenkwaardige act en al snel was duidelijk dat het geen band is voor op een zonnig podium. Begin 2020 kwam het debuutalbum ‘When Beauty Expires’ uit en werd duidelijk dat er geen agressie maar juist kwetsbaarheid schuilt achter de soms duistere performance van het duo. De aankomende EP ‘Televised State Lies’ borduurt hierop voort met commentaar op zowel politieke als persoonlijke situaties.

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.