Locatie Zaal
Datum za 30 dec'23
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Pop
Tickets:
voorverkoop € 30.00
deurverkoop € 31.00
Groepsticket (4p) € 100.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. De avondvullende show van Club Tropicana wordt gebracht vanwege het 40-jarig jubileum van het debuutalbum Fantastic, dat op 1 juli 1983 door WHAM! werd gelanceerd.

De kaartverkoop is gestart! Let op: de eerste 50 ticketkopers ontvangen een gratis cocktail! Meld je hiervoor ná het bestellen van je ticket bij whamania.com/members.

WHAMANIA! is een live concert met een zelf geproduceerde documentaire op groot scherm als eerbetoon aan WHAM! Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook wordt de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley belicht. Een vriendschap die leidt tot successen als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner. George Michael en Andrew Ridgeley scoren met WHAM! in totaal vijf #1 hits in Engeland en vier in Nederland, inclusief twee solo- nummers van George Michael. Jarenlang zijn George en Andrew niet weg te denken uit de Top 10 hitlijsten, met honderden miljoenen fans wereldwijd en meer dan 30 miljoen verkochte platen. Later scoren Pepsi & Shirlie, los van WHAM!, zelf ook nog twee dikke top-10 hits!

De rol van George Michael wordt in WHAMANIA! vertolkt door Jordan Roy, onder andere bekend van de TV- programma’s Better Than Ever (met een emotioneel en ontroerende performance), X-Factor (waar hij runner-up werd met popgroep Adlicious) en The Voice of Holland waar hij in The Knock Outs het nummer The Edge of Heaven van WHAM! zong. Hier ontstond een nog grotere liefde voor George Michael die bezegeld werd met de solo theatertour Freedom. Een muzikaal eerbetoon aan George Michael, waarmee Jordan Roy met zijn live band veertig Nederlandse theaters bezocht.

O.a. DJ Alex van Oostrom en Bert van Gulik (40UP) zijn verantwoordelijk voor de pre- en afterparty rondom WHAMANIA!. Vooraf brengt de DJ de hits uit de periode van 1975 tot 1982. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden en hun eerste danspasjes op oefenden komen voorbij. Na de show draait de DJ de lekkerste late 80’s en vroege jaren 90 plaatjes, swingbeat en early house.

Tijdschema
20:00 Deuren open
20:00 – 21:00 Preparty
21:00 – 22:00 WHAMANIA!
22:00 – 00:00 Afterparty

Volg WHAMANIA! op Facebook, Instagram, TikTok of check de website.