Locatie Café Die Twee
Datum vr 15 mrt'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 7.00
Deurticket € 8.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

Carpoolparty – het oor wil ook wat. De leukste indiebands van het moment in de spannendste kroegen van Bergen op Zoom. Deze editie zal bij Café Die Twee plaatsvinden.

SCRAM C BABY

De indie godfathers van ons koude kikkerland spelen hun allereerste show in Bergen op Zoom. Ze draaien nochtans al mee sinds de goede oude tijd (1992). Hun achtste album werd Give Us A Kiss gedoopt en zag afgelopen herfst het licht op Excelsior. De veteranen tonen zich hier relatief beheerst, maar vliegen op gezette tijden nog altijd gezellig en ferm uit de bocht. Weerbarstig en extatisch! Ben je fan van Canshaker Pi? Ga dan checken waar zij de mosterd vandaan haalden c.q. door wie hen deze met de paplepel in werd gegoten.

DIETER VON DEURNE & THE POLITICS

Misschien ken je The Go Find of Orange Black nog. Het schrijven van goede liedjes is Dieter Sermeus (in het dagelijks leven directeur podiumkunsten bij het cultuurcentrum Lier) bepaald niet verleerd. Met The Politics plugt hij de knarsende gitaar weer in, en brengt zalige lo-fi indierock in de beste traditie van Yo La Tengo en Guided By Voices. Ze komen hun geannuleerde show op PopMonument 2018 dubbel en dwars inhalen!