Locatie Café Die Twee
Datum vr 15 mrt'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

UPDATE: Helaas hebben wij vandaag te horen gekregen dat Scram C Baby zich vanwege ziekte moet afmelden. Hierdoor hebben wij besloten om het concert gratis te maken zodat je nog wel kan genieten van Dieter von Deurne & The Politics. Zij spelen nu om 22:00 uur. We gaan op zoek naar een vervangende datum om het optreden van Scram C Baby in te halen.

Mocht je reeds een kaartje hebben aangeschaft dan krijg je natuurlijk je geld terug. Graag ontvangen wij dan een mail met je transactienummer en IBAN, dan maken wij zo snel mogelijk het geld over.

Carpoolparty – het oor wil ook wat. De leukste indiebands van het moment in de spannendste kroegen van Bergen op Zoom. Deze editie zal bij Café Die Twee plaatsvinden.

SCRAM C BABY

De indie godfathers van ons koude kikkerland spelen hun allereerste show in Bergen op Zoom. Ze draaien nochtans al mee sinds de goede oude tijd (1992). Hun achtste album werd Give Us A Kiss gedoopt en zag afgelopen herfst het licht op Excelsior. De veteranen tonen zich hier relatief beheerst, maar vliegen op gezette tijden nog altijd gezellig en ferm uit de bocht. Weerbarstig en extatisch! Ben je fan van Canshaker Pi? Ga dan checken waar zij de mosterd vandaan haalden c.q. door wie hen deze met de paplepel in werd gegoten.

DIETER VON DEURNE & THE POLITICS

Misschien ken je The Go Find of Orange Black nog. Het schrijven van goede liedjes is Dieter Sermeus (in het dagelijks leven directeur podiumkunsten bij het cultuurcentrum Lier) bepaald niet verleerd. Met The Politics plugt hij de knarsende gitaar weer in, en brengt zalige lo-fi indierock in de beste traditie van Yo La Tengo en Guided By Voices. Ze komen hun geannuleerde show op PopMonument 2018 dubbel en dwars inhalen!