Gratis!
Locatie Zaal
Datum do 03 aug'23
Zaal open 21:30
Aanvang 21:30
Genre Dance , Pop

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De Parkies avonden zijn terug. Een drankje, goede sfeer, langzaam zakkende zon en lekkere muziek. Wat moet er nog bij? Oh ja, een toffe afterparty. Dan zit je bij Gebouw-T goed!

Stil staan is geen optie, dansen zal je zeker. Elke donderdagavond na Brand Parkies is dé afterparty van Bergen op Zoom in Gebouw-T. Het café wordt omgetoverd tot een club met elke week een andere DJ achter de draaitafels. Het programma aan DJ’s wordt binnenkort bekendgemaakt.

Poppodium Gebouw-T
21.30 – 00.30 uur
Toegang = gratis

Kom jij ook? Zien we je daar!

Meer over Fhonix
Fhonix, ook wel Martijn van Nieuwburg, is een jonge enthousiaste dj. Met al veel ervaring opzak zorgt hij voor een fantastisch feest. Na het winnen van de publieksprijs van Battle of the DJ’s is hij voornamelijk te vinden in Breda en Eindhoven. Daarnaast heeft hij ook opgetreden in het buitenland zoals Weeze, Duitsland. Fhonix weet de sfeer er wel in te brengen met zijn eclectische sets. Hierbij mixt hij vooral urban met house, maar kan hij ook iedereen laten meezingen met de bekendste hitjes. Daarnaast is deze jongen ook zijn weg als producer aan het bouwen.