Gratis!
Locatie Café
Datum do 20 jul'23
Zaal open 21:30
Aanvang 21:30
Genre Dance , Pop

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De Parkies avonden zijn terug. Een drankje, goede sfeer, langzaam zakkende zon en lekkere muziek. Wat moet er nog bij? Oh ja, een toffe afterparty. Dan zit je bij Gebouw-T goed!

Stil staan is geen optie, dansen zal je zeker. Elke donderdagavond na Brand Parkies is dé afterparty van Bergen op Zoom in Gebouw-T. Het café wordt omgetoverd tot een club met elke week een andere DJ achter de draaitafels. Het programma aan DJ’s wordt binnenkort bekendgemaakt.

Poppodium Gebouw-T
21.30 – 00.30 uur
Toegang = gratis

Kom jij ook? Zien we je daar!

Over Vanessa Vinyl
DJ Vanessa Vinyl valt op door haar veelzijdige muziekkeuze. Is jouw favoriete nummer op vinyl te koop? Vanessa heeft het misschien wel in haar platenkoffer. Ze heeft een voorliefde voor new wave en rockmuziek, maar eigenlijk legt ze alles uit de jaren 80 en 90 graag op de draaitafels. Natuurlijk ontbreekt ook de nieuwste muziek niet.

Op 20 Juli, tijdens dit (dans)feest van herkenning, kun je los gaan op diverse lekkere platen. Van Nothing but Thieves, Sofi Tukker, De La Soul, Prince, Depeche Mode en The Cure tot aan Doe Maar en The Prodigy.  

Dit belooft een goede avond te worden, waarbij een enkele foute plaat ook niet wordt geschuwd. I bet you look good on the dancefloor!