Locatie Zaal
Datum za 30 nov'19
Zaal open 21:00
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

80’s Verantwoord brengt de credible knallers en vergeten parels uit de jaren 80 terug naar de dansvloer van Gebouw-T in Bergen op Zoom! ??
Van Bowie tot The Clash en a-ha; onze DJ’s zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en (corny) hitjes. Haal die foute, onvergetelijke en onvergelijkbare 80’s dansmoves uit de kast, Doe Maar! ✨

80’s Verantwoord brengt ook jouw beste vriend van toen mee om op te spelen: de Nintendo. Want wat zijn de jaren ’80 zonder Nintendo-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel.

Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl de VJ’s Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen, vraag hem zelf aan met de bliksemse verzoekjeszuil. ⚡️

Rabo Actieconcert

Dit concert is een Rabo actieconcert. Klanten van de Rabobank ontvangen op vertoon van de Rabo betaalpas korting op een ticket voor 80’s Verantwoord. Kies online voor Rabopas ticket en laat bij het concert je Rabopas zien. Per Rabopas mag maximaal 1 ticket met korting worden besteld. Koop je Rabopas ticket online want aan de kassa is het niet meer mogelijk om met korting te bestellen. Meer info lees je hier.