2 augustus 2023

Deze grote namen zie je in Gebouw-T

Er staan weer een aantal mooie optredens op de planning in Gebouw-T. En daar zitten niet de minste namen tussen! Dit is de top 5 van de grote namen in Gebouw-T. Ben jij er bij? 

1. The Amy Winehouse Band: In deze indrukwekkende show op donderdag 23 november viert Amy’s originele band, onder leiding van haar langdurige muzikaal leider en bassist Dale Davis haar tijdbepalende muziek en live optredens. Dit is de enige volledig authentieke reïncarnatie van Amy Winehouse en het is een onvergetelijke ervaring geworden voor het wereldwijde publiek.

2. Danko Jones: In de afgelopen kwart eeuw heeft Danko Jones zo ongeveer alles gezien en gedaan. Aangedreven door een doe-het-zelf-punkrockgeest en geïnspireerd door het goede, geweldige en groteske van geëlektrificeerde rock-‘n-roll zijn ze een van de meest geprezen livebands geworden die er zijn. Op zondag 10 december zijn ze live te zien in Gebouw-T!

3. Living Colour: Vier en een half jaar na hun laatste doortocht in de lage landen staat het legendarische New Yorks Quartet ‘Living Colour’ terug op de Europese podia in hun meest bekende line-up met Vernon Reid, Corey Glover, Will Calhoun en Doug Wimbish. Deze show is inmiddels uitverkocht.

4. DeWolff: Het trio uit Nederland maakt explosieve mixen van geëlektrificeerde Southern bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze zijn een van de gemeenste, energieke, doorgewinterde en virtuoze muzikanten die er zijn. Ze toerden o.a. met Toto, The Black Crowes, The Black Keys en Deep Purble. Ben er snel bij want de show op 5 januari in Gebouw-T is bijna uitverkocht!

5. Jett Rebel: Jett Rebel staat al jaren aan de top van de muzikale foodchain van dit land en doet dingen altijd nét even wat anders dan de rest. Dit optreden belooft wel heel bijzonder te worden. Een tournee die vooralsnog is gehuld in mysterie… Het enige wat we nu weten is dat hij alles uit de kast gaat halen om zijn publiek de avond van hun leven te gaan bezorgen. Maak het mee op 16 november in Gebouw-T.

Check de rest van onze agenda hier!