Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum vr 08 dec'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 37.25
Deurverkoop € 38.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
uitverkocht
uitverkocht

Vier en een half jaar na hun laatste doortocht in de lage landen staat het legendarische New Yorks Quartet ‘Living Colour’  terug op de Europese podia in hun meest bekende line-up met Vernon Reid, Corey Glover, Will Calhoun en Doug Wimbish. 2023: Exact 35 jaar na de release van het ‘Double Platinum’ album ‘Vivid’ uit 1988.

Het album dat in de wandelgangen als één van de beste Eighties Rock album nog steevast word vermeld. Tevens het album met  het grammy winnende nummer: ‘Cult of Personality’ daarnaast de single; ‘Glamour Boys’ en uiteraard met het nummer ‘Whats your favorite Color’, Baby? waarop het antwoord steevast tijdens de live shows word meegebruld: ‘Living Colour’. De rol van Rolling Stones ‘Mick Jagger’ in het tot stand komen van dit album laat ik aan de Google-zuchtigen over.

Verwacht een energieke full blast live show waarbij naast werk van het album ‘Vivid’ een volledige Best of…. zal worden gespeeld, waarbij ‘Love Rears its Ugly Head’ ‘Auslander’ en ‘Ignorance is Bliss’, om er maar een paar te noemen,  niet zullen ontbreken.

T-Gesprek met Living Colour door Jean Paul Heck
Voorafgaand aan het concert van Living Colour gaat journalist Jean Paul Heck in gesprek met de band. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via deze link. Let op: Het gesprek bijwonen is gratis, maar je moet wel in het bezit zijn van een kaartje. Helaas zijn de aanmeldingen gesloten en hebben we de maximale capaciteit voor het bijwonen van het interview bereikt.