Locatie Zaal
Datum do 16 nov'23
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 27.25
Deurverkoop € 28.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

Een Jett Rebel show is altijd anders, maar dit optreden belooft wel heel bijzonder te worden. Een tournee die vooralsnog is gehuld in mysterie… Het enige wat we nu weten is dat hij alles uit de kast gaat halen om zijn publiek de avond van hun leven te gaan bezorgen.

Jett Rebel staat al jaren aan de top van de muzikale foodchain van dit land en doet dingen altijd nét even wat anders dan de rest. Hij brak met de release van zijn debuutalbum ‘Venus & Mars’ uit 2014 met hierop hits als ‘Tonight’ en ‘Louise’ landelijk door. Sindsdien is de sneltrein die Jett Rebel heet niet tot stilstand gekomen: hij won een Edison, meerdere 3FM Awards en trekt al jaren met zijn ijzersterke liveband door stad en land. Zijn shows draaien puur om de muziek, geen avond is hetzelfde. Dit is geen artiest die even zijn setje komt afdraaien, hij gaat altijd tot het gaatje.

Dit fenomeen trekt een zeer divers publiek en de concertganger weet, dit is een show waar ik mezelf kan zijn. De exacte invulling houdt hij nog even geheim maar een Jett Rebel show biedt gegarandeerd muzikaal vuurwerk.

Can you keep a secret?