Locatie Livestream
Datum di 20 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

“Liedjes die op een volwassen manier geschreven zijn” was een groot compliment voor deze vijf jonge honden, die sinds begin 2019 diverse podia onveilig maken. Hoewel 2020 niet is geworden wat iedereen ervan verwachtte, heeft Floyd and the Barbers inmiddels 1 EP uitgebracht (Creamy Satisfaction, 2020) en is er ook al een tweede onderweg! Met drummer Bas Maas en bassist Jamal Hithe die de ritmesectie altijd de goede feel weten te geven, gitaristen Marieke van Lommel en Eddie Reijcheler die het gitaargeweld niet bepaald schuwen, heeft charismatische frontman Dennis van Giels altijd precies het goede smaakje in huis om het een heerlijk geheel te maken: van stevige riffs tot mooie ballads, ze weten het publiek telkens weer te grijpen!

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.