20 oktober 2023

Well that was fun! Gebouw-T veranderde voor één avond van poppodium naar Club-B!

We zijn niet alleen een poptempel. Je kunt bij ons ook terecht voor je bedrijfsfeest, een seminar in losse setting, openbaar debat, schoolfeest, een originele productpresentatie, congres et cetera. Er zijn diverse mogelijkheden voor jouw event in Gebouw-T. Wij denken graag actief mee met de invulling!

Dat heeft Bleckmann geweten. Het poppodium is afgelopen september een hele avond, speciaal voor hun bedrijfsfeest, omgetoverd tot een spetterende clubsetting. Ruim tweehonderd medewerkers hebben met elkaar gedanst en gefeest op een zeer succesvolle samenwerking. Vanaf het moment dat medewerkers binnenkwamen tot de laatste vertrok hebben zij kunnen genieten van de full Bleckmann x Gebouw-T experience. Hapjes, drankjes, muziek, entertainment én natuurlijk ruimte voor een momentje om even stil te staan bij elkaar en het bedrijf.

 

Over een goede samenwerking gesproken. Bleckmann heeft duurzaamheid, net zoals Gebouw-T, al jarenlang hoog in het vaandel staan. Wist je dat zij onder andere een partnerschap hebben met Patagonia?

Gebouw-T is dé uitgelezen plek als je een duurzaam én spetterend bedrijfsfeest wil waar bijna alles mogelijk is. We ontzorgen je in alles, van DJ tot sushi. Of gewoon een (vegetarische) borrelplank. Zodat jij én al jouw collega’s een avond hebben om nooit meer te vergeten.

Meer info? Check dan snel: https://gebouw-t.nl/verhuur/