15 september 2023

Nieuwe seizoen Gebouw-T knallend van start met Back To The Disco, PopMonument en Spinvis

En we zijn weer van start! Na onze zomerstop in de zaal, met goedbezochte Parkies afterparties in ons café, kijken we uit naar een mooi programma dit najaar. Back To The Disco met Gerard Ekdom bleek snel uitverkocht en met de MBO Intro in samenwerking met CURIO trapten we het seizoen af. Festival PopMonument een weekend later zorgde voor veel publiek met twee sterke optredens in Gebouw-T van S10 en RAMKOT. De DJ’s van Verdampt verzorgden de afterparty. Lees snel verder wat er nog op het programma staat!

Dit seizoen op ons podium
(Bijna) uitverkocht zijn de concerten van DeWolff, Pink Project, Crazy Little Things, The Dirty Daddies, Living Colour en Rowwen Hèze. Verder kijken wij uit naar shows van o.a. The Amy Winehouse Band, Danko Jones en natuurlijk Made in Belgium: het festival volledig in het teken van de beste Vlaamse bands. Ook voor het eerst op onze agenda: latinfeest PINA wat al bijna uitverkocht is en hard technofeest The YRD. En ook terug zijn de stand-up comedy avonden: gegarandeerd een hilarische avond met de meest talentvolle cabaretiers van het land.

Hoe ging het met Gebouw-T in 2022?
Jaarlijks publiceren we ons jaarverslag en de jaarrekening. Dat zijn uitgebreide (financiële) verslagen met een kijkje in de keuken van ons poppodium. Voor wie geen tijd heeft om deze lijvige documenten door te nemen is er ook een zogenoemd beknopt jaarverslag: een samenvatting met veel fotomateriaal. Wist je bijvoorbeeld dat Gebouw-T en Theater De Maagd samen, ondanks de naweeën van de COVID-pandemie, 75.228 bezoekers hebben ontvangen in 2022? Het beknopt jaarverslag kun je hier inzien.