25 oktober 2022

Gebouw-T wordt omgetoverd tot een ware comedyclub

Het wordt binnenkort lachen, gieren, brullen bij Gebouw-T. Vanaf 3 november tot en met juni 2023 staan er zeven speciale Comedy Nights gepland. Gebouw-T wordt op deze avonden omgetoverd tot een ware comedyclub. De eerste editie van Comedy Nights trappen we af met Arie Koomen van De Lama’s.

Poppodium Gebouw-T en Theater De Maagd slaan de handen ineen bij het organiseren van zeven comedyshows onder de naam Comedy Nights. Tijdens deze avonden zullen de beste stand-up comedians ervoor zorgen dat iedereen met een grijns van oor tot oor weer naar huis gaat. De comedians vertellen in een hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Lachen gegarandeerd! Na een avondje Comedy Tunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel!

Weten wat Comedy Tunes is? Beluister dan het interview met Arie Koomen met Mario van Spotlight

Grote namen in de Nederlandse cabaret-business zullen hun plaats op het podium innemen. Namen als Fuad Hassan, Ruud Smulders (Minuut van Ruud) en niemand minder dan Arie Koomen (De Lama’s). “Koomen trapt donderdag 3 november af met aanstormend comedytalent Teun van den Elzen, Jacob Spoelstra en Vincent Geers. Die avond wordt het Bergse poppodium Gebouw-T voor het eerst omgetoverd tot een volwaardige comedyclub”, aldus woordvoerder Joris Withagen.

Cabaretiers met eigen shows
Vier van de zeven comedy avonden worden georganiseerd door Comedy Tunes, gepresenteerd door De Maagd en vinden plaats in Gebouw-T. Bij de overige drie acts komen cabaretiers speciaal naar Gebouw-T met hun eigen show. Jasper van der Veen, winnaar van het Leids Cabaret Festival, komt op 8 december de zaal in een deuk leggen. Op 9 maart komt Roué Verveer langs met zijn try-out van “Gewoon Roué” en op 5 april staat Kim Schuddeboom, bekend van haar debuut in de ‘Avondshow Stand-Ups’, op het podium om haar hilarische verhalen te vertellen.

De eerste editie met Arie Koomen, Jacob Spoelstra, Vincent Geers en Teun van den Elzen vindt plaats op donderdag 3 november. Kaarten zijn nu nog te bestellen