Locatie Zaal
Datum do 03 nov'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Comedy

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Gebouw-T wordt omgebouwd tot een echte comedy club tijdens de Comedy Nights, gepresenteerd door theater De Maagd.

Op een Comedy Tunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begint te ontspannen, lachen en alle stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedy Tunes Comedy Nights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel! Ben jij er klaar voor?

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de Comedy Tunes Comedy Night!

Vanavond op het programma: Arie Koomen, Teun van den Elzen, Jacob Spoelstra en Vincent Geers MC

Arie Koomen
Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.  Arie is een comedian die is absurdistisch hoogbegaafd.

Teun van den Elzen
Is een aanstormend comedy-talent. Zo won Teun de Comedy Talent Award en wist hij de jury- en de publieksprijs te winnen op het GSCF (Groninger Studenten Cabaret Festival). Teun is op YouTube te zien met zijn eigen filmpjes: Saaie Kutpolitiek. Teun is vast lid van de Rotterdamse comedyclub Club Haug. Een comedian om in de gaten te houden.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes