Laatste kaarten
Locatie Rabozaal
Datum zo 22 nov'20
Zaal open 14:00
Aanvang 15:00
Genre Overige
Tickets:
Teamticket € 6.5
Kaasplankje € 8
Mixplankje € 9.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Op dinsdag 13 oktober zijn door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Concreet betekent dit voor Gebouw-T dat we niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Helaas kunnen daarom de geplande shows in Gebouw-T tot 11 november niet doorgaan. Ook de Quiz’M duo-editie aanstaande zondag moet helaas worden verplaatst. Nieuwe datum: zondag 22 november. Gekochte duo-tickets blijven gewoon geldig.

Quiz’M is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Ditmaal ga je geheel corona-proof in duo’s de strijd met elkaar aan! Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen. Je koopt 1 ticket per duo (2 personen). Let wel, er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

ZIN IN IETS LEKKERS?

Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino!

Bestellen doe je door via ‘Koop tickets’ de juiste optie te selecteren. Je kunt met het verkregen e-ticket je bestelling tijdens Quiz’M afhalen bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. Bestel je mix- of kaasplankje voor maandag 12 oktober 2020.