Laatste kaarten
Locatie Rabozaal
Datum zo 21 feb'21
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Genre Overige
Tickets:
Teamticket € 10.00
Kaasplankje € 8.00
Mixplankje € 9.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Quiz’M wordt vanwege de verscherpte maatregelen vanuit de overheid verplaatst naar zondag 21 februari 2021. Gekochte teamtickets blijven geldig. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Quiz’M is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Ditmaal ga je geheel corona-proof in duo’s de strijd met elkaar aan! Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen. Je koopt 1 ticket per duo (2 personen). Let wel, er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

ZIN IN IETS LEKKERS?

Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino!

Bestellen doe je door via ‘Koop tickets’ de juiste optie te selecteren. Je kunt met het verkregen e-ticket je bestelling tijdens Quiz’M afhalen bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. Bestel je mix- of kaasplankje uiterlijk een week voorafgaand aan de quiz.