Locatie Rabozaal
Datum zo 18 okt'20
Zaal open 14:00
Aanvang 15:00
Genre Overige
Tickets:
Teamticket € 6.5
Kaasplankje € 8
Mixplankje € 9.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Quiz’M (oorspronkelijke datum zondag 19 april) is vanwege het coronavirus verplaatst naar zondag 18 oktober. Gekochte teamtickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Quiz’M is uitgegroeid tot een succesvolle muziekquiz. Het laagdrempelige en gezellige competitieve karakter van de quiz zorgt telkens voor een goedgevulde zaal! Met uitdagende, grappige en brein brekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

Teams van maximaal 4 personen gaan de strijd met elkaar aan en laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen. Je koopt 1 ticket voor je gehele team.

ZIN IN IETS LEKKERS?

Van quizzen krijg je honger! Daarom komen we je nu tegemoet met heerlijke kaas- en mixplankjes van delicatessenwinkel Tapavino!

Bestellen doe je door via ‘Koop tickets’ de juiste optie te selecteren. Je kunt met het verkregen e-ticket je bestelling tijdens Quiz’M afhalen bij de bar. Let op dat je voor deelname aan de quiz wel in het bezit moet zijn van een teamticket. Bestel je mix- of kaasplankje voor maandag 12 oktober 2020.